Verkopen ze overal dezelfde Disney Pins?

Deze vraag kan je op twee manieren opvatten. Aan de ene kant heeft het betrekking op 1 Disney pretpark of zelfs resort. Maar je kunt het ook vanuit alle Disney pretparken wereldwijd bekijken.

Laten we beginnen met “binnen” een Disney resort, in dit geval Disneyland Paris. Verkopen ze overal dezelfde pins?

Verkopen ze dezelfde pins in de winkels?

Zoals je weet zijn er in Disneyland Paris meer winkels dan attracties. Alsof ze nog niet genoeg verdienen aan het entreegeld… Heb je na het boeken van je verblijf nog wat geld over dan is de kans groot dat je het tijdens je bezoek alsnog opmaakt.

Disney Pins kan je in veel winkels kopen. Je vindt ze meestal ergens tegen de wand, bij de kassa of midden in de winkel op een draaiende display.

Het assortiment is over het algemeen redelijk hetzelfde. Je zult in winkels in Frontierland vrijwel dezelfde pins tegenkomen als in Fantasyland. Hooguit met een paar verschillen. Het loont sowieso altijd om even te kijken naar de pins. Al is het maar een korte blik om zeker te weten dat je geen leuke mist.

In de twee Disney parken – Disneyland Park en Walt Disney Studios Park – vindt je vaak andere pins. De grootste kans op leuke pins heb je in de Studios bij de winkel links van de ingang en in het Disneyland Park bij het Emporium of het pin kraampje in Fantasyland.

Als je dan nog niet genoeg pins hebt aangeschaft kan je ook nog winkelen in de World of Disney Store in Disney Village of in de verzamelaarswinkel die vlakbij de Lego Store zit. Wil je een Limited Edition of exclusieve pin? Dan moet je hier bij de kassa naar vragen.

Zijn er verschillen tussen de Disney resorts?

Met Disney Resorts bedoel ik hier de pretparken wereldwijd. Dus bijvoorbeeld de pretparken in China, Amerika, Japan en natuurlijk Frankrijk. Elk Disney pretpark verkoopt een eigen assortiment pins.

Als Disney Pintrader is het dan ook echt een droom om hier te mogen shoppen. Je komt absoluut met een enorme tas vol thuis. Spaar dus genoeg voordat je er naartoe gaat. Anders zal je er zeker spijt van krijgen.

Heeft een Resort meerdere pretparken zoals Walt Disney World (4! Parken)? Kijk dan in elk pretpark naar de pins. Ze hebben allemaal namelijk een eigen collectie. Je weet nooit wat voor leuks je tegenkomt.

Foto: PluggedInFamily op Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *